marți, 19 mai 2009

Guţă operat in secret

Se pare că regele manelar are din nou probleme la gat, din cauza consumului excesiv de bauturi alcoolice si nealcoolice (motorina,zahar cu sifon,apa plata cu lamaie).

Nicolae Guţă s-a internat,adus de varul sau Sorinel Pustiu si de cumatrul acestuia Dorel de la Popesti , pe 18 mai dimineaţă, în mare secret, la Institutul de fono-audiologie şi chirurgie funcţională ORL “Prof. dr. Dorin Hociotă”, din Capitală. A fost nevoie de ajutorul rudelor deoarece era in stare avansata de ebrietate si un pic intrase in stare de putrefactie,de trei zile si trei nopti canta pe la diferite chermeze si nu a mai trecut pe la dus.
Câteva ore mai târziu, manelistul era şi operat,doctorii iau scos un ficat ,ramanand ca celalalt "plaman" sa preia toate activitatile .

Cadrele medicale din spital au ţinut să precizeze că manelistul nu doreşte să i se afle diagnosticul si de asemenea manelistul intentioneaza pe viitor sa faca si alte interventii chirurgicale ,pe sistem turbo, la maini ,picioare ,nari,unghiuri.

Mai mult, la operaţie a participat prof. dr. Viorel Zainea, specialistul care i-a făcut reconstrucţie de rinichi şi fostului ministru al sănătăţii Eugen Nicolăescu.


Ieri după-amiază, Guţă se afla încă la Terapie Intensivă, dar i se pregătise şi o rezervă în Secţia ORL. “Va sta cel puţin o noapte internat. Domnul profesor Zainea va decide mâine, în funcţie de evoluţia pacientului, dacă îl externează sau îl m ai ţine câteva zile”, ne-a spus o asistentă.

Departamentul muzical al televiziunii romane ii doreste multa sanatate si sa se faca bine pentru a putea candida la presedentia Romaniei dupa cum a afirmat in ultimul concert de la Washington.


Vizualizeaza ficatul extirpat si ultimile melodii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu