joi, 21 mai 2009

Lucescu, Denisa, Vanghelie

Mircea Lucescu a devenit, miercuri seară, primul antrenor român care câştigă Cupa UEFA, sarbatorind intr-un mod inedit alaturi de Mariean Vanghelie si manelista Denisa.

"Totuşi, n-ar avea nici o valoare performanţa noastră dacă nu ne ducem anul viitor în Champions League. De aceea obiectivul meu principal rămâne calificarea în Liga Campionilor, al doilea finala aceasta de la Istanbul, iar al treilea Cupa Ucrainei", a declarat Lucescu la conferinţa de presă de după meci,aceasta a avut loc la restaurantul "Sarmale si Revelioane", restaurant a carui patron este nimeni altul decat primarul sectorului 5 domnul Mariean Vanghelie.

Dupa conferinta de presa a inceput destrabalarea, tambalaul, primarul, care este, si a chemat amanta, cantareata de manele Denisa pentru a lua prema fotbalistilor ucraineni. Acestia au aruncat toata noaptea cu ruble,copeici,marci pe Denisa sa le cante melodia favorita "Vine Borcea cu motanii".

Cand lumea le era mai draga petrecaretilor, un "broscar" un "macaronar", beat cacat tot, redactor la jurnalul italian "Il Giornale" sustinator al echipei Werder Bremen, a inceput sa aduca injurii la adresa antrenorului Lucescu si a pertenerei acestuia de dans Denisa.
Profitant de faptul ca organizatorul petrecerii Marean Vanghelie, era la WC, "cizmarul" sare la gatul antrenorului facandu-l "tigan borat roman", "hodorog imputit de 64 ani", "ursar manglitor de cupe si portofele".

Puteti vedea aici filmul intreg al petrecerii .

Un comentariu:

  1. Deci Lucescu o arde in crashma cu manelari :) si mai nou o intrat si in politica... Tare Lucescu de cand o castigat Cupa UEFA :)

    RăspundețiȘtergere