luni, 25 mai 2009

Smiley nu va fi tatic!

Amintim ca pe 13 iulie, un barbat, I.J., in varsta de 34 de ani trebuia sa fie operat pentru extirparea unui testicul la Spitalul "Th. Burghele" din Capitala. In timpul interventiei, pf.ing.dr. veterinar Naum Ciomu i-a taiat cucu pacientului in trei parti egale de cate 10 cm.

Daca pana ieri identitatea barbatului nu se stia, frumoasa ursoica Ana Leshkova a dezvaluit ieri in cadrul emisiunii "Teleenciclopedia muzicala" numele acestuia, fiind vorba de actualul iubit, SMILEY.

Tristetea care o cuprinsese pe Leshkova, la aflarea vestii ca putza lu Smiley a fost taiata in trei, a disparut imediat cand a aflat de la specialisti ca aceasta ar putea fi inlocuita, datorita tehnicilor moderne si acupuncturii, cu o trompa de elefant, limba de girafa sau chiar de un piton.
Cu toate ca ardea in flacari "Anycka Maia", ca Smiley sa aibe trei jucarii, nemaifiind nevoie sa apeleze la inca doi pentru o partida de sex reusita, aceasta trebuia sa aleaga numai una. Decizie grea pentru cantareata daca nu iar fi venit in ajutor buna prietena, iubitoare de animale la gratar, Nikita.
Dupa ce Nikita a facut cateva cercetari stiintifice la gradina zoologica, a supus la perversiuni sexuale un hipopotam, a mancat laba unui urs si a facut scandemberg cu un elefant a constatat ca trompa unui elefant are 40 000 de muschi si poate ridica cu ajutorul ei 270 kg.
Optand astfel Smiley si Leshova pentru tulumba unui elefant de plush aflat in moarte celebrala si care declarase ca doreste sa i se preleveze organele.

Aceasta operatie la costat pe Smiley in jur de 15000 $ bani pe care i-a imprumutat de la CEC, in urma acestui credit artistul a compus single "Am bani de dat" Single care a fost un succes, acoperindu-i 3 rate cantaretului.

De asemeni cariera muzicala a cantaretului sa imbunatatit spectaculos tinand cont de faptul ca foloseste tulumba pe post de trambita in concertele live, pentru a emite sunete puternice.

In timp ce Ana Leshkova este in culmea fericirii de upgrade ul facut de Smiley colegii acestuia de la trupa Simplu sunt foarte suparati deoarece atunci cand se duce la streang acesta extrage apa din strand cu ajutorul trompei si ii stropeste pe acestia.

Vezi poze cu "cei patru fantastici" adica Smiley ,Marius Moga,Alex Velea si CRBL cum se scalda la streang.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu