marți, 30 iunie 2009

Costin Marculescu mirosindu-si subţiorile.

Costin Marculescu a împlinit, luni, 40 de ani şi a dat o petrecere la restaurantul Balbeck, din Capitală, unde a invitat câţiva dintre cei mai buni prieteni.
Distracţia a fost transmisă, în direct, la OTV si la TVR Cultural iar telespectatorii au putut urmări recitalurile oferite de Adrian Minune, Elena Merişoreanu sau Pepe. Printre invitaţi s-au mai numărat Marinela Niţu, Oana Zăvoranu, Wilmark, Dan Capatos,Lord Raiden,Sub-Zero(din Mortal Kombat),Stelian Ogică,Victor Piturca,Banel Nicolita ,Nati Meir care s-au distrat împreună cu sărbătoritul ,dar si singuri ,cand sarbatoritul era la WC sau cand s-a dus la Non Stop sa mai cumpere Salam de Sibiu si masline fara sambure umplute cu miez de nuca.

Coeficientul de inteligenta a depasit cu mult valoarea peste medie ,pe metru patrat la aceasta petrecere a declarat Nikita motivand lipsa, de doliul care-l poarta pentru Michael Jackson.Am numai amintiri placute de la concerul din 2009 al megastarului, timp de doua saptamani am mancat toate posterele,afisele care impanzise capitala cu sosirea lui in Romania zice mamiferul lingandu-se pe bot. De cand a fatat Nikita, nu mai merge pe la petreceri ,este mai mult preocupata de fiica sa pe care doreste pana la Craciun sa o faca de 50kg.
De asemeni Nikita(click pentru a vedea daca este invizibila pe messenger) produce zilnic 60 litri de lapte pe care il colectează în mod regulat şi îl trimite la firme speciale de lactate care îl folosesc la smântâna, frişca şi îngheţata.Pe viitor dorind sa-si extinda afacerea producand si oua ecologice.

Actorul ,cronicarul istoric Costin Marculescu a primit în dar bijuterii, haine şi parfumuri, se pare ca cel mai valoros cadou la primit din partea cumatrului Dan Diaconescu .Acesta ia oferit un lichean cu apa din Oceanul Indian care are efecte miraculoase asupra parului de pe picioare ,care creste mult mai repede la artist gratie CO2 eliberat in exces .

Un dar minunat a primit si din partea lui Adi Minune este vorba de un recamier cu apa.A inceput ploaia din senin si nu am mai avut timp sa pun un ciolofan peste recamier de asta are apa a declarat manelarul in timp ce-i inmana punga biodegradabila de hartie in care era asezat recamierul de jucarie .Click pentru a-l vedea pe Costin cu fionul, uscand recamierul de plush..

Nici Piturca nu a venit cu mana goala, el a vizitat inainte de petrecere site-ul www.biblioteca.ro de unde a comandat online 16 carti, respectiv , valetii , damele ,popii si asii pentru a i le oferi lu' Marculescu . Toata noaptea Piturca a stat cu Ogica la o masa retrasa servind numai aperitivul, seminte prajite de floarea soarelui ,au jucat barbut si au discutat despre puscarie.

Petrecerea a tinut pana in zori,pentru a vedea in ce hal au plecat invitatii click aici.

Un comentariu: