vineri, 26 iunie 2009

Michael Jackson a murit

Michael Jackson,ale carui albume de mare succes,printre care "Off The Wall" , "Thriller" sau "Bad" ,l-au facut unul dintre cei mai populari artisti din toate timpurile,a decedat ,ieri,la varsta de 50 de ani , scrie Taraf TV, in coltul din stanga sus .Medicii , pompierii si pochii au fost chemati la resedinta lui Michael Jackson la ora locala 12:26 .In momentul in care au ajuns la fata locului ,cantaretul nu mai transpira.

La scurt timp de la aflarea veştii, au început să circule informaţii cu privire la posibilele cauze ale decesului,insa cea mai plauzibile a fost a autoritatilor americane care au anuntat ca moartea artistului a survenit , din cauza virusului H5N1.

Abuzul de analgezice şi stresul foarte mare la care starul era supus înaintea relansării ultimului său turneu mondial,a facut ca sistemul imunitar al artistului sa nu mai faca fata noului virus.
Starul simtind ca este o tinta pentru gripa aviara si ca ar fi putea fi atacat de H5N1 in plina strada si-a dublat numarul de bodyguarzi,care aveau in dotare kalasnikov ak-47 , cutite , furci , topoare si care nu ar fi exitat sa le foloseasca daca se apropia gripa aviara sau oricare forma de gripa de artist. Dar cu toate acestea starea de sanatate a artistului devenea tot mai precara.

Surse din interiorul familiei au declarat pentru cotidianul , de mare tiraj " Monitorul de Suceava" că artistul "avea dureri puternice de spate pentru care lua în permanenţă mancare de pui (ciorba de pui transilvaneana ,mancare de pui cu marar -click pentru a vedea ingredientele pentru patru persoane -)însă este cert că excrementele pasarilor au fost cele care i-au curmat viaţa"

"De când am aflat, nu mă pot opri din plâns", declară Madona pentru revista People adica picioare in traducere . "L-am admirat întotdeauna pe Michael pentru organismul sau ,nu ma asteptam ca atunci cand bei apa in care au stat rate si lebede sa te contaminezi, daca Michael nu ar fi fost inrudit intr-o anumita masura cu pasarile ar fi supravietuit mai ales ca virusul nu este adaptat pentru organismul mamiferelor "

Potrivit Organizaţiei Mondială a Sănătăţii (OMS) Michael Jackson a transformat epidemia de gripa aviara într-o pandemie deoarece la ultimul concert al sau , au fost peste 1 000 000 de manelisti iar artistul a tusit de nenumarate ori la microfon care era conectat la mai multe boxe amplasate in public.

ATENTIE .Virusul se transmite prin saliva,iar cântăreţul american era, poate, cel mai iubit om de pe Terra în 1992.

Cântăreţul avea programat un maraton de 50 de spectacole, care urmau să se desfăşoare la Arena 02 din Londra, începând cu luna viitoare. Show-urile, pentru care au fost epuizate biletele, urmau să pună capăt pauzei de 12 ani în care nu a mai fost în turneu. Se pare ca cei care au cumparat bilete nu vor ramane in pierdere de bani deoarece in locul artistului va canta ,Nicolae Guta noul rege al muzicii ,imediat dupa ce va termina cu operatia de marire a sanilor si de albire a feselor.

Click pentru a vedea segvente de la praznicul lui Michael Jackson organizat de primarul Marian Vanghelie..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu