vineri, 5 iunie 2009

Puya vrea o stradă cu numele lui

După o lungă perioadă de absenţă de la radio, Puya a acceptat invitaţia lui Marian Soci şi a venit în studioul Radio 21, în „Muzica Ta”.Fiind cel mai hot artist al momentului datorită revenirii spectaculoase cu hit-ul "Undeva in Balkani", lui Puya îi surâde gândul de a fi onorat în mod oficial: „Nu cred că aş vrea o statuie, dar nu m-ar deranja să existe o stradă cu numele meu. Chiar în spatele blocului meu există una fără nume, deci Primarul sectorului 3 ar putea să-mi facă o bucurie..”, a glumit hip-hoper-ul.

Imediat dupa ce a plecat de la radio, Muya a fost contactat de primarul Vanghelie care doreste sa puna in practica gluma cantaretului bineinteles nu degeaba .Astfel Puya in schimbul unei metru de strada cu hartoape si a 2 metri de trotuar trebuie sa cante o melodie la vanghelionul din sectorul 5,sector in care artistul este foarte cunoscut , numele lui aparand pe cladiri,pe garduri,aproape la tot pasul vezi scris Pu*a sau Muya.

Auzind una ca asta baragladina de Guta. ,care nu a primit din partea statului roman decat un cavou ,si profitand de faptul ca Elena ,foamfa lu Basescu se afla la impartit galeti de plastic,gogosi si bidinele (in campanie electorala) la Targoviste, a inceput sa cante melodia preferata a tractoristului pardon marinarului "Sunt un tata batranel si am o fata top model" poate astfel va ajunge si numele lui sa fie purtat de vreun orash ,judet ,munte,rau,ramur nu de vreo strada . Auzind aceasta melodie betivu nu a putut rezista fara sa verse o lacrima din ochiul ala ,care priveste la ureche ,povestind de adolescenta jivinei ,adolescenta care a petrecut o pe vapor printre marinari de unde si botul..., si foarte departe de scoala .
Astfel la Targoviste , intr-o atmosfera de balci general, Elena nu a stat mult pe ganduri pentru a se integra in piesaj. Imbracata in tinuta sport, in strigatele entuziaste ale multimii "Pe la spate,pe la spate", EBA a inceput sa isi miste soldurile pe ritmuri de manele, dupa care s-a intors zambitoare catre camerele de filmat si catre Guta ,demonstrand ca erorile de exprimare nu sunt singurele "atuuri" care o recomanda pentru Parlamentul European.


Vezi dansul Elenei alaturi de Guta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu