luni, 13 iulie 2009

"Fara numar" tepe pentru Leo de la Strehaia

Petrecere ca in povestea lui Ion Creanga(Harap-Alb) in Mehedinţi. Audi, 15 ani, fiul lui Leo din Strehaia, s-a logodit, sambătă, cu Măgărina, o ţigăncuşă de 6 ani.
Marea petrecere organizată în cinstea logodnei lui Alin cu aleasa inimii sale, Mădalina, a început sâmbătă dimineaţă şi va continua 40 zile si 20 de nopti .
Numai 20 de nopti fiindca majoritea invitatilor lucreaza schimbul trei pe plaja,prin paduri ,uzine.
“Am tăiat 40 de porci ,30 de scroafe, 10 vitei, 500 caini din rasa ciobanesc german ,am luat marci de "viski" special de la Jidvei si Cotnari”, se lăuda bunicul lui Alin, Mihai.
Cort imens, zeci de lautari mai mult sau mai putin celebri, masa bogata, masini ultimul model care i-ar face invidiosi pana si pe organizatorii saloanelor auto, costume de firma laolalta cu fustanele, basmale, lanturi, bratari sau ghiuluri asa s-ar descrie pe scurt nunta baragladinei.
Petrecerea a inceput pe principiul "cine nu-i de-al nostru e impotriva noastra" atacand cu furci si topoare cativa intrusi aparuti acolo pentru mancare Stelian Ogica ,Nikita ,pentru bautura Elena Basescu sau tot pentru mancare Sexy Braileanca ,insusi Leo de la Strehaia, pe numele său adevărat Mihai Ion Stelică,a fost surprins de camerele de luat vederi cand rupea piciorul de la masa pentru a da mai bine in Nikita (click pentru a-l vedea pe Leo mancand piciorul mesei).

Apoi acesti romani de natie tiganesca s-au hotarat ca trebuie sa bage muzica adevarata, de aia fara numar, la boxe invitandu-l pe Adi Minune sa cante .Insă aceştia au rămas cu buza umflată, căci Adrian Minune, invitatul special al serii, nu a mai apărut, acesta impreuna cu bunul sau prieten Adrian Mutu si un membru al clanului Caranilor erau ocupati cu cateva kilograme de droguri cumparate dintr-un Supermarket din Capitala.
Nu ma asteptam ca Adi Minune sa-mi dea asa o teapa mai ales ca i-am dat 5000 Eur avans a declarat Leo masandu-si testicolul stang.
De asemeni cea mai mare teapa am primit-o de la Michael Jackson care a murit cu toate ca si acestuia ii dadusem 500 RON sa vina sa cante la nunta fiului meu a declarat Leo masandu-si testicolul drept. Noroc de mama Omida care la adus pe M.J la viata timp de cateva minute interpretand ea una din melodiile lui MJ.

Părinţii fetei le-au dat tinerilor o tonă de săpun de casă şi o jumătate de porc afumat. Conform tradiţiei ţigăneşti, cu aceste două daruri norocul în viaţă e asigurat. Tona de săpun de casă sa obtinut prin sacrificarea a patru luptatori de sumo.

Click pentru a vedea petrecerea in intregime timp de 40 de zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu