joi, 9 iulie 2009

Ştefan Bănică Jr. lansează videoclipul "Epilog"

Ştefan Bănică Jr. şi-a lansat, marţi seară, în emisiunea „Happy Taur" de la Pro TV, videoclipul "Hotorog", acesta fiind cel de-al patrulea extras pe single de pe albumul "Împreună", recompensat cu Discul si Cercul de Platină in cadrul festivalului Cerbul de Aur de la Mamaia.


"Am făcut acest videoclip în urma reacţiilor publicului la concertele noastre, un cântec care a fost primit cu picioarele deschise şi fredonat din primul moment. Sper să vă placă mai ales ca in videoclip apare Dl Nicolae Guta cantand la clarinet, Simfonia nr 35 pentru harpa a lui Mozard", a declarat artistul.

Videoclipul, care redă atmosfera electrizantă a concertelor live ale lui Ştefan Bănică, va putea fi urmărit pe posturile muzicale de televiziune, dar şi pe site-ul oficial al artistului, relansat într-o nouă prezentare.De asemeni ,videoclipul va putea fi cumparat, in format tort cu fructe de padure, in direct dar si in reluare, in cadrul unei emisiuni teleshoping organizata de Andreea Marin Bănică peste cateva zile ,in prima zi de Craciun.

"Mă bucur că pot prezenta celor care sunt interesaţi de munca mea un site nou, complex, unde pot fi găsite informaţii din toate domeniile mele de activitate, cele mai noi apariţii.", a mai spus Ştefan Bănică Jr.

Marirea Penisului 4-6cm
Tratament natural puternic si sigur
Preturi accesibile 1 ron pe cm
Mai sunt 7 cm pe stoc.

Slabeste natural 20 kg

Produse naturale pentru a
slabi in 5 zile 20 kg.
Fara infometare.



Anunturi Google
Cu toate ca initial in videoclipul "Hot dog" trebuia sa apara un caine prajit ,acesta a lipsit de la filmari deoarece in timpul pregatirilor pentru videoclip bucatarul la prajit prea tare,locul cainelui fiind luat de un harmasari.
In videoclip, prin folosirea anumitor unghiuri de filmare, Stefan si acest hamtzai sunt prezentati in diferite ipostaze care pot fi interpretate ca sugereaza un act sexual. De pilda, harmasarul face flotari deasupra unui Stefan sau sare pe Stefan si pe Andreea Marin jucand "Lapte gros".
Intrebata despre prestatia harmasariului din videoclip Andreea se declara foarte multumita declarand ca va renunta la animalutele de companie, pe care le avea pana acum gen caine rasa pechinez sau porcusor de Guineea care intrau cu totul ,si trebuia Stefan sau care era la rand, sa le scoata cu aspitatorul.
Cu toate ca vorbise cu proprietarul animalului sa-l ia cateva nopti in casa ei Andreea a ramas cu buzele umflate,nemaiavand ce lua acasa, după ce in pauza de publicitate manelarul Gută a mancat harmasariul cu tot cu căruta.

Click pentru a vedea pe Gută dezbracăt, lălăind in baie, hitul anului 2009 "Nu-i căruta ca mertanu" in varianta noua "Nu-i căruta cu harmasariu"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu