marți, 9 iunie 2009

Loredana album nou

Loredana lansează joi, la Bucureşti, cel de-al 17-lea album din cariera sa muzicală, intitulat "Sundance".

După sute de ore în studio şi alte mii de ore petrecute prin patul a nomerosi barbati , după un an de muncă, multe idei şi orgii, Loredana lansează joi, chiar la o zi după aniversarea sa,vedeta implineste 70 de ani,(inca o vedeta autohtona care a prins o pensionarea pe scena), albumul "Sundance". Evenimentul va avea loc în Fratelli Social Club din Bucureşti.

Planetele,cometele,meteoritii plăcerea de a manca furnici şi bucuria de fi iubit in gat sunt temele principale ale celui mai nou album al Loredanei, intitulat "Sundance", care este dedicat tuturor celor ce împărtăşesc aceste sentimente şi care doresc să se exprime prin muzica ,prostitutie si zoofilie.
"Este un album cu un sound revoluţionar şi îmi aduce aminte de starea şi energia pe care au descoperit-o toţi fanii mei care au stat prin canale,pe sub poduri si prin centrele de dezintoxicare. Este un fel de arc în timp.O să aveţi surpriza de a descoperi un sound inedit şi poveşti care sunt convinsă că o să şi atragă foarte mult pe fani, iar beat-urile de pe «Sundance» îmi doresc să încingă cluburile de gay ca e de dat din cur ", a declarat Loredana.

Loredana a cantat in premiera doua melodii de pe noul sau album, în miez de noapte, la un restaurant din parcul Herăstrău ,acolo unde presedintele tuturor romanilor a sarbatorit noul job al fiicei sale .Oricum daca nu obtinea acest job in parlamentul european presedintele tot ar fi baut ,de suparare . De asemeni la restaurant au fost invitati si alti membri alcoolisti ai PDL ca Emil Boc si Elena Udrea.
Pazvante Chiorul sa luat la baut cu Emil Boc si cu EBA, in jumatate de ora a dat gata vreo patru sticle de coniac "Unirea" si o naveta de "Party" votca. Deoarece se imbatase si adormise pe scaun Elena Basescu a fost luata de amanta tatalui si a fost intinsa pe canapeaua din holul restaurantului, pentru a se odihni cat timp cei doi continua concursul .Primul om in stat sa dovedit a fi si primul machitor de la masa acesta a reusit sa suga intr o seara peste 10 L de votca si sa se chiftuiasca in nestire, fãcand parcã în dusmãnie si în ciuda unei populatii tot mai amãrîte .
Click pentru a vedea pe Loredana,EBA si Pazvante Chiorul la dughit
 
La plecare, şeful statului i-a evitat pe jurnalişti, părăsind restaurantul pe la o altă ieşire si pe sapte carari.Se pare ca petrecerea sa incheiat cu o orgie la care au participat Base,Elena Udrea,Emil Boc ,Loredana si Stelian Ogica.

Fiind buhaiti de bautura acestia au uitat de sarbatorit pe care l-au lasat dormind pe canapea, iar personalul restaurantului la incuiat inauntru deoarece nu se puteau apropia de ea duhnind toata a bautura.

Click pentru a viziona poze in exclusivitate de la petrecere!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu