sâmbătă, 23 mai 2009

Costi Ionita si trupa Blaxy Girls - au participat la "parada homalailor"

200 de persoane au participat, sambata 23 mai, in ultima zi a festivalului Gayfest, la parada desfasurata in centrul Capitalei. Lesbiene, homosexuali , bisexuali ,trisexuali ,curve ,zoofili ,unguri ,boschetari ,aurolaci ,caini maidanezi si travestiti au protestat impotriva celor care ii discrimineaza si ii hartuiesc.

"Nu am suferit niciodata din pricina faptului ca sunt Gay si nu am avut retineri sa recunosc cand a trebuit sa confirm asta. Particip la Gay Fest pentru ca prezenta mea conteaza, pentru ca traiesc intr-o Romanie care trebuie sa accepte ca drepturile mele nu pot fi incalcate si am toate motivele din lume sa fiu dezamagit de tara in care locuiesc" a declarat Costitza la inceputul paradei.

In 1998, Costi Ionita, fiind prezent la repetitiile pentru festivalul Mamaia, l-a descoperit pe Mihai Traistariu cu care a inceput colaborarea FRICHI FRICHI in proiectul numit Valahia. Despartirea trupei Valahia a avut loc atunci cand Dorin T (al treilea membru al trupei) a adus in "familie" o bata baseball pe care numai Mihai a reusit sa o propteasca in partea dorsala.
Dupa aceasta despartire, "proiectul" Valahia a fost continuat cativa ani de catre Dorin T. si Mihai T. prin turnee, in spatele cortinei, rapid prin Wc de la trenurile de persoane; iar Costi s-a transformat intr-un “cautator de talente”. Rezultatele au aparut imediat prin cunoasterea celor 5 travestiti care au format trupa Blaxy Girls. Manelarul Costitza a descoperit intai pe Rucsy, fiind impresionat de gura (vocea) si talentul lui, apoi au fost cooptati si ceilalti membri ai formatiei.

Primul single Blaxy Girls, `If you feel my love` a iesit pe piata in iulie 2008, bucurandu-se de foarte mare succes in randul ... Nominalizarea travestitilor la Eurovision cu piesa "Dear mama" a fost un soc pentru toata lumea. Daca ajungeau la Moscova sustinatorii acestora aveau pregatit un baner prin care incurajau Romania pe la spate.

La parada Costi purta o peruca blonda si a mers tot timpul in spatele lui Naomi, poate poate se descheie siretul la tenesi si se apleaca.

La incheierea paradei Costi insotit de Naomi si cu Blaxy Girl au plecat la o petrecere privata unde manelarul abia asteapta sa ia microfonul in mana si sa faca "Auuuuuuuuuuu Viata mea" in timp ce Naomi ii baga sulu' de bani in chilotzi.

Imagini inedite cu Blaxy Girls si Costi Ionita

Un comentariu:

  1. Stiam eu ca manelaru' de Costitza se arde cu facaletu', dar pana acum n-o reusit nimeni sa-l prinda "in flagrant, cu delictu' in mana".

    RăspundețiȘtergere